Voor MD techniek te medemblik hebben we een website gemaakt met een geheel eigen en moderne stijl. Grotendeels bestaat de landingspagina uit een 1 pagina ontwerp, maar ondersteund met extra pagina’s voor de portfolio foto’s.

link : http://www.md-techniek.nl/

Over MD-techniek :

MD Techniek is een kleinmetaal bedrijf dat inmiddels meer dan 20 jaar actief is in West Friesland. Wij zijn gevestigd op de Smidse in Medemblik en maken daar producten en machines voor bedrijven in de medische sector, de scheepvaart, jachtbouw en overige industrie. MD-Techniek is er ook voor de particulier die een oplossing zoekt voor een constructie of hulp nodig heeft bij een ontwerp.  

MD Techniek is sterk in het meedenken in situaties waar de markt geen directe oplossing voor heeft. Wij zijn sterk in het maken van speciale constructies, het ontwerpen van dat ene onderdeel dat u in de winkel niet kan vinden. Wij maken hoogwaardige producten in zowel RvS, staal, kunststof, messing en aluminium. Voor de jachtbouw en interieur bouw zijn wij gespecialiseerd in het maken van prototypes. Wij werken volgens tekening, maar heeft u alleen een eenvoudige schets dan kunnen we al snel tot een mooi product komen. Neemt u gerust contact met ons op !