VDC-it is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd te Nieuwe Niedorp. We hebben sinds de start 1995 een voor een geleidelijke uitbreiding van ons dienstenaanbod gezorgd. Van logo ontwerp tot huisstijlontwerp, van afdrukken van a3 posters tot afdrukken tot 60cm breedte. Van domeinnaam registratie tot website ontwerp en produktie. Daarnaast hebben we alle kennis in huis om voor u op maat een krachtige games-pc, grafisch werkstation of krachtig werkstation voor Cad-Cam en non-lineair film produktie.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van opvallende websites die buiten de standaard vallen. Er is op dit moment veel vraag naar goede, betrouwbare en eenvoudig zelf te onderhouden websites. We hebben hiervoor veel kennis in huis om u doeltreffend van een sprekende website te voorzien. Wij ontwerpen, produceren en kunnen eventueel de website voor u onderhouden. De opdrachtgevers die wij bedienen bevinden zich in het midden en kleinbedrijf.

De diensten en produkten die wij u kunnen leveren zijn ;

Website hosting en domeinnaam registratie
Een betrouwbare hosting die garant staat voor optimale snelheid en veiligheid. Dit is voor uw website van groot belang. Tevens van belang is een snelle repsonstijd en een up-time van meer dan 99.97% . Ook backups die dagelijks worden gemaakt, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

Website advies / ontwerp / produktie en onderhoud op maat
Een websites geheel op maat gemaakt, naar uw wens ontworpen en uitgevoerd in uw huisstiijl. Zo’n website zal vanzelf de uitstraling hebben dat uw bedrijf beoogd. Een succesovolle website houdt meer in dan alleen een naam, een logo en een paar linkjes. Een goede website kun je uit de duizenden plukken doordat ze is opgebouwd met zeer veel zorgvuldigheid en elegance. Een website met gebruikers vriendelijkheid en inhoudelijk correct, dat soort websites kunnen wij voor u realiseren.

Ontwerpen van logo’s, briefpapier
Het ontwerpen van een logo blijft altijd creatief en persoonlijk. Een logo moet betrouwbaarheid en degelijkheid uitstralen en tevens bij u en uw bedrijf passen. Deze criteria worden altijd gestaafd bij een goed gesprek met u als opdrachtgever om zodoende een goed beeld te krijgen van uw bedrijf en hetgeen u wilt uitstralen met uw logo of bedrijfsnaam.

Maatwerk computers – vanaf assemblage t/m de complete aflevering
Elke computer wordt bij ons op maat gemaakt en desgewenst op lokatie afgeleverd. Elke computer die door ons wordt geleverd wordt altijd met alle bijgekochte software compleet geinstalleerd afgeleverd. De installatie bij u thuis is gratis, hierbij geven we u uitleg en belangrijke tips. Als u van plan bent een nieuwe computer aan te schaffen dan bent u altijd van harte welkom voor het doorspreken van al uw wensen voor een nieuwe computer. De computers zijn dus altijd maatwerk en worden in Nieuwe Niedorp geassembleerd en getest en hebben standaard 2 jaar garantie, tenzij anders vermeld. De computers werken geruisloos en zijn uitgerust met A-merk componenten die garant staan voor een langdurige werking en zekerheid.

Ook zijn wij al vele jaren gespecialiseerd in het stiller maken van uw computer. Dit stiller maken van een computer bestaat veelal uit een compleet pakket van voeding, processor-koelfan en behuizingkoelfans maar ook bijvoorbeeld het installeren van geruisloze harddisks of het vervangen van de complete behuizing, dit alles natuurlijk op verantwoorde wijze zodat alles wel voldoende gekoeld blijft.

Op het gebied van software probleem preventie bieden wij NOD32 produkten aan, dit merk dat vooral bekend is geworden door de snelle en goede antivirusscanner software biedt u een erg goede beveiliging tegen zeer ongewenste computer-virussen.

Heeft u vragen schroom dan niet en neemt u contact met ons op, tel 0226-413214.

Reparatie en oplossing van computer gerelateerde problemen
Voor elk probleem is altijd wel een oplossing te vinden, zo ook voor de problemen met computers. Bij deze problemen komen wij u helpen en doen onze uiterste best het probleem snel en secuur op te lossen. De problemen waarmee u zoals te maken kunt hebben met computers varieeren van geen internet verbinding tot eenvoudigweg de computer niet meer kunnen opstarten. Wij kunnen u ook helpen met het terughalen van per ongeluk verwijderde bestanden en het instellen van internet en draadloze netwerk beveiliging. Voor het eenvoudigweg installeren van externe randapparatuur en software kan u ons natuurlijk ook altijd benaderen.

Kortom : heeft u PC problemen neem dan snel contact met ons op, op tel 0226 – 413214 dan bieden wij u de eerste hulp.