Het was een flinke tijd geleden dat de website van Autoschade Koos vd Berg was ontworpen en geproduceerd, en dus werd het tijd om te gaan vernieuwen. De website is in mei 2020 afgerond en het geheel heeft weer een frisse en moderne uitstraling. De layout is weer up to date en voldoet aan nieuwe standaarden en is compatibel met de nieuwste internet browsers. Ook is de website nu goed te bekijken op tablet en mobiel.

Over Autoschade Koose van den Berg:
Autoschadebedrijf Koos van den Berg is een bedrijf waar specialisten zich met alles wat met autoschade te maken heeft bezig houden. Schade repareren wij volgens het Focwa Eurogarant systeem.

“Door deze ervaring durven we dan ook gerust te zeggen dat we verstand van zaken hebben en onze klanten meer geven dan de standaard reparatie. Goed advies, garantie en service zijn daarbij steeds de terugkerende begrippen. Neem nu bijvoorbeeld de leenauto om u weer snel mobiel te maken, of onze goede relaties met alle verzekerings-maatschappijen.

Onze activiteiten hebben we uitgebreid met in en verkoop van auto’s. U heeft de beste service en kwaliteit bij ons gevonden. Door gebruik te maken van onze kennis weten wij precies de zwakke plekken van de auto’s die wij inkopen en daardoor bent u verzekerd van kwaliteit.”

Neem gerust eens een kijkje op de website van Autoschadebedrijf Koos van den Berg : www.autoschadebandenberg.com

Bent u ook op zoek naar een unieke en dynamische website neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

VDC-it services