De website van Borduur Atelier San’s Creations is weer door ons geheel vernieuwd, zowel de kleuren als de stijl zijn geheel in een nieuwe jas gestoken. San’s Creations te Nieuwe Niedorp levert borduurwerk van zeer hoge kwaliteit. Het borduurwerk wordt op professionele Tajima borduurmachines geborduurd. Dit staat garant voor zeer gedetailleerde logo’s en teksten. De borduurwerken hebben een gerafineerde glans en fijne textuur, logo’s worden met recht een lust voor het oog.

De nieuwe website heeft een geheel eigen stijl en is wederom opvallend en stijlvol vorm gegeven. Ook bij deze website is er weer een onderhoudsmodule aanwezig waarin eigenaresse Sandra haar eigen content kan bijhouden. Deze content kan bijvoorbeeld bestaand uit nieuws items, portfolio, de producten en aanbiedingen, al deze zaken kunnen dus zelf worden toegevoegd en bijgewerkt.

plaatje nieuwe website Borduuratelier San's Creations

Nieuwe website Borduuratelier San’s Creations

Nieuws pagina

Klik hier voor de nieuwe website en laat u eens verassen door uw logo te laten borduren op allerlei materialen en producten.

Geschiedenis van de website ontwikkelingen.

Voor Borduur atelier San’s Creations is het de 3e vernieuwing in een periode van ruim 10  jaar. Net als de nu geheel vernieuwde website was ook de website in het jaar 2000 en 2005 door ons ontworpen en geproduceerd. In 2000 werd de eerste website ontwikkeld en was in die tijd uniek en zowel vooruitstrevend als vernieuwend.

Website zoals deze er in 2000 uit zag

In 2005 werd de website vervangen voor een geheel nieuwe website met een totaal andere structuur en lay-out in frisse groene kleuren. Als extra uitbreiding werd toen een onderhoud module gemaakt voor San’s Creations waarin zij zelf nieuws, portfolio en akties konden plaatsen en onderhouden.  Tevens werd er een producten/artikel boek opgemaakt in het dynamische ogende Flash, dit boek zag er uit als een echt boek, waarbij de bladzijden in een ge-animeerde beweging konden worden omgeslagen als in het echt.

Bent u ook op zoek naar een unieke en dynamische website neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, de koffie staat klaar.

tel: 0226-413214

VDC-it services