Portfolio

Een website voor de firma Toren VOF te Westerland.

Voor de firma Toren VOF te Westerland hebben wij een website ontworpen en geproduceerd. De firma Toren VOF is gevestigd in Westerland. Zij zijn reeds vele jaren gespecialiseerd in het professioneel repareren van trailers, kraanbakken en aanhangwagens. Tevens verzorgen zij constructie laswerk en oplassen van slijtdelen en doen onderhoud aan airco in de luxe wagen, bedrijfswagen en koelcombinaties. Voor hun dynamische website is gebruik gemaakt van o.a. Flash, XHTML met CSS, MySQL en PHP.

Dhr. Toren, directeur en eigenaar van het gelijknamige bedrijf, wilde een website hebben met een professionele uitstraling. Hij wilde tevens dat hij zelf zo nu en dan zelf zijn nieuwsberichten of aanbiedingen kon plaatsen. Met de speciale gebruikers-vriendelijke onderhoudsmodule werd dit mogelijk. De gehele website en onderhouds-module is door ons geproduceerd.

Website van de firma Toren VOF te Westerland

http://www.torenvof.nl/


Hardware voor Hans van den Berg Bouwtechniek te Tuitjenhorn

Hans vd Berg Bouwtechniek, bouwkundig ontwerp en tekenburo heeft ons in 2000 gevraagd een nieuwe computer te leveren waar met een tekentechnisch pakket goed op kon worden gewerkt. Het bedrijf dat in 1996 begon als eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd  team van 5 medewerkers. In 2007 hebben ze een pand betrokken op de Dijken te Tuitjenhorn. Het dynamische bedrijf dat bouwkundige projekten professioneel afhandeld van ontwerp tot geavanceerde foto realistische weergave tot aan de aanbesteding en werkbegeleiding. Ze hebben inmiddels al vele succesvolle projekten op hun naam staan. Als u bouwplannen heeft in welke vorm dan ook bent u bij hen aan het juiste adres.

Na onze eerste levering in 2000 van 1 grafisch werkstation voor technische cad teken werkzaamheden bestaat het computerpark inmiddels uit een server, 4 grafische werkstations, en 2 administratieve PC’s. Vooral de centrale opslag van alle met de tekeningen gemoeide informatie en administratieve gegevens werd naar gelang de groei van groter belang. Dagelijks wordt er automatisch een backup gemaakt van alle gegevens.

hansvdberg.jpg

Website voor Borduuratelier San’s Creations te Nieuwe Niedorp
Sandra Nijholt runt een bedrijf dat van alles kan borduren op kleding, petjes, dekens, knuffels enz. Sandra heeft samen met haar man Geert, ons na onze reklame te hebben gezien in de Niedorper benaderd voor om een website te ontwerpen die af zou wijken van de standaard websites. We hebben toen een wel heel bijzonder uitziende website voor hun gemaakt, echt een uniek in layout en bediening. klik op het plaatje hieronder voor vergroting ;

San’s Creations’ eerste website

Begin 2005 vroegen ze om de layout te vernieuwen en om zelf het een en ander te kunnen toevoegen aan de website, waaronder nieuws, aanbiedingen en hun portfolio. We zijn toen aan de slag gegaan en kwamen met een voorstel dat wederom goed in de smaak viel. Ook hier wordt gebruik gemaakt van een onderhoudsmodule om Sandra zelf de mogelijkheid te geven content toe te voegen of te wijzigen. Ook is er op deze website gebruik gemaakt van een heel bijzondere stijl om bepaalde produkten en mogelijkheden van San’s Creations te laten zien, namelijk in een virtuele boekvorm. Er is dmv tabbladen snel naar bepaalde interesses te bladeren of gewoon met de muis per bladzijde, de opzet is al met al goed geslaagd.

De huidige website van Borduuratelier San’s Creations te Nieuwe Niedorp

http://www.sanscreations.nl/