Deze maand staan we met een reklame aktie in de Niedorper. De aktie gaat over het door ons vakkundig oplossen van computer problemen. Wij zijn de PC-Dokter en uw computer de patient.

Wij bieden u professionele eerste hulp voor het oplossen van problemen met uw computer, internet, draadloos netwerk en beveiliging, hardware en software installatie! Kortom wij zijn er dus voor om al uw computerproblemen op te lossen en dat desgewenst bij u thuis.

Ook als u van plan bent een nieuwe computer aan te schaffen dan bent u bij ons altijd van harte welkom voor het doorspreken van al uw wensen voor een nieuwe computer. De computers zijn dus altijd maatwerk en worden door ons in Nieuwe Niedorp geassembleerd en getest en hebben standaard 2 jaar garantie, tenzij anders vermeld. De computers werken geruisloos en zijn uitgerust met A-merk componenten die garant staan voor een langdurige werking en zekerheid.

Ook zijn wij al vele jaren gespecialiseerd in het stiller maken van uw computer. Dit stiller maken van een computer bestaat veelal uit een compleet pakket van voeding, processor-koelfan en behuizingkoelfans maar ook bijvoorbeeld het installeren van geruisloze harddisks of wat meer rigoreus het vervangen van de complete behuizing, dit alles natuurlijk op verantwoorde wijze zodat alles wel voldoende gekoeld blijft. U krijgt dan op de vervangen componenten gewoon 2 jaar garantie.

Hieronder de reklame zoals hij in de Niedorper van rond 13 maart gaat verschijnen.

vdcit-advertentie-maart.gif

MAART = AKTIEMAAND:
a) GRATIS probleem diagnose van uw PC + advies *
b) GRATIS USB 2.0 Geheugenstick van 2Gb voor elke nieuw klant **

* Desgewenst komen we naar u toe of halen we de pc op in de gemeente Niedorp, hierbuiten geldt een apart tarief, bel voor meer informatie 0226 – 413214.
** maximaal 1 per huisadres, bij reparatie/herstel van minimaal 1 uur of aanschaf van een nieuwe PC of aanverwante artikelen met een waarde boven de 500 euro incl. btw, deze aktie loopt t/m 31 maart 2008.

De aktie loopt t/m 31 maart 2008.